Helyzetjelentés: Április - Május gyere rám!


Sziasztok!

Ezzel a bejegyzéssel igazából nem is nagyon készültem, hiszen csak egy kis helyzet jelentés szeretne lenni, hogy miért nincsen bejegyzés az utóbbi időben, mert sajnos rengeteg okkal tudok szolgálni. Ezek, ugyanúgy értendők az Instagramos aktivitásomra is! (Sajnos 😞)
Tudom, hogy kifogások, de ha lejjebb mentek, remélem megértitek.

Megjegyzem, nem sajnáltatni szeretném magam, hogy mennyi gondom/problémám van az elmúlt időben, csupán szeretném tisztázni az inaktivitásom!

Nos az első és most szinte minden napomat sújtja, az az előre hozott informatika érettségim. Ez igaz, nem is most lesz majd csak májusban, de mivel, hogy leteszem az érettségit, kell csinálnom egy osztályozó vizsgát, ami mai naptól számítva kereken 5 nap múlva lesz. Nem szeretnék megbukni, úgyhogy minden nap megcsinálok vagy 2-2 Access, Excel feladatot. Higgyétek el, nem könnyű (de nem is nehéz)!
Szóval, szinte folyamatosan "infózok", hogy minden jól sikerüljön. Ja, és persze ezek mellé jön az elmélet/szóbeli rész is, úgyhogy fel kell vennem a nyúl cipőket és tanulni, tanulni...!

A fenti legelső és legfőbb okból kifolyólag, sajnos az utóbbi 1 hónapban nem sikerült egy könyvet se kinyitnom (a tankönyveken kívül... Khm... Kocka!), ami nagyon nagyon bosszant, mert nagyon szeretnék olvasni, de valamit valamiért. Ez a valami pedig most nekem az olvasás - az infó érettségi.

Amit Instagramot illeti, (amit jelenleg próbálok újra fellendíteni, amennyire csak tudom, és energiám engedi), ahogy írtam, "olvasási válság".
Az utóbbi időben, mindig ígérgetek instastorykban, aztán mégsem jön össze, mert amikor odáig jutnék, már nagyon késő van és vagy energiám nem engedi, vagy tényleg nem érdemes már akkor valamit is megosztani...

Arra kérnék minden kedves követőmet/olvasómat, hogy ne csüggedjenek, hamarosan remélhetőleg újra jönnek a folyamatos bejegyzések!
Ha túl leszek az osztályozómon, akkor utána pár hét és jön az érettségim aztán utána nem lesz megállás itt sem! (Hahaha, ,,ígéret szép szó ha beartják úgy jó!")

Akik pedig hasonló helyzetben vannak, mint én vagy végzősök, nekik nagyon nagyon sok sikert és innen is küldöm a szerencsét (ezotéria tv kérlek)! 🍀


Kedvenc idézetemmel akkor a blogot szüneteltetem, reményeim szerint maximum 1 hónapra, instagramra pedig megpróbálok minden tőlem telhetőt megtenni!

,,Sose hagyjon el benneteket a remény!"





Puszi:


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Adbox

@icantfindmybooks